2013. november 27., szerda

Utolsó novemberi hét

Robognak a hetek ezerrel, már november utolsó hetében járunk... (el sem hiszem!) Ahogy ígértük, mi is kicsit karácsonyosabbra vesszük a figurát :)
A hétvégén már az adventi koszorú első gyertyáját gyújtjuk meg. Valamiért odavagyok most a bézsért, és megtetszett ez a koszorú. Majd a sajátunkról is posztolok, feltéve, ha addig nem szereznek be újat a helyére.


Újféle koszorú #1


Annyi verziója lett az adventi kalendáriumnak, hogy ámulatból ámulatba esek... van egy-kettő, ami a kis csokis kalendáriumomat kenterbe verik... :)


Kis kandallódíszítés


Heti helyzetjelentés... alig várom! :) :D



Még mindig... nagyon szeretem a gyertyákat, főleg a teamécseseket. Jó sokat meggyújtani belőle, aztán lehet romantikázni.. :)

Marianna blogjáról származik a következő kép. Nagyon szeretem őt olvasni, jó kis szetteket rak össze. A blog jobb oldalán látjátok az általunk olvasott blogok között.



Nagyon szeretem a Nancy Meyers-féle filmeket, főleg a Minden végzet nehéz az abszolút favoritom. Aki nem látta, az nézze meg feltétlenül. Imádom! Jack Nicholson zseniális színész :)



Heti frizura
Egyszerű, nagyszerű. Azt hiszem, már kellő hosszúságú a hajam hozzá :)


Heti happy
Régi kedvenc ez a John Lewis-reklám... valahogy az én csomagolásom hasonlít a kisfiúéra :) :D



A hétvégén kipróbálom Hajni mécses-ötletét... már csak narancsot vagy mandarint kell hozzá szereznem :) Ti kipróbáltátok?

Képek forrása: weheartit.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena