2013. november 23., szombat

Napi hapi #2

Újabb hét,  újabb Napi hapi!
A heti versenyzők pedig.....


Hajni
A hétvégén megint WTCC-lázban égtem... sajnos ez volt a szezon utolsó futama.
Tudni kell rólam, hogy nem tudok autót vezetni, és egyenlőre nem is akarok.  A baráTom ragasztotta rám az autósportok szeretetét (a forma1-et egyikünk sem szereti!). IRC-t, WRC-t néztünk régen (rally), aztán már nem is tudom hogyan, de rábukkantunk Michelisz Norbira és a WTCC-re.  A srác iszonyú tehetséges! Engem is hamar lekötöttek a futamok, nagyon izgalmas és egyben nagyon veszélyes sportról van szó. Nagyon szereném egyszer élőben is megnézni, remélem egy Hungaroringes futamot majd láthatok.
Szóval Norbi: '84-ben született, ha jól tudom közgazdász vegzettségű, és van egy nagyon szép menyasszonya, Johanna (a neve is szép).
A google-ből kerestem pár képet nektek. Gyönyörködjetek! Jövőre indul az új szezon, tessék figyelni a narancssárga-fekete autót!



Csilla
Mivel Hajni magyar hapit és sportolót választott, így én is egy magyar sportolóra szavaztam, ő pedig nem más, mint Szilágyi Áron. Londoni olimpiai bajnok kardvívó, aki meglepően fiatal (23 éves - valamiért többnek gondoltam...) Sötét haj, világos szemek, ideális kombináció :)

Forrás: http://www.blikk.hu/data/cikk/2/10/32/15/cikk_2103215/aroncikk2.jpg,http://hirportal.sikerado.hu/images/kep/201203/szilagyi_aron.jpg,http://www.utanpotlassport.hu/wp-content/uploads/2012/08/hir24.jpg,http://www.xlsport.hu/pict6/000000joe/szilagyi_aron_arany_xlsport.jpg

Szóval... ki a jobb? Norbi vagy Áron? :)

2 megjegyzés:

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena