2013. november 19., kedd

Apró részletek

Dolgok, amiket szeretni lehet az őszben (1., 2., 4., 8., 11.!)

Forrás: weheartit.com


Valószínűleg senki nem gondolná, hogy képes leszek egyszer a mamuszomról képet készíteni a blogra. És mégis... de annyira aranyos és annyira szeretem ezt a mamuszt, hogy nem tudom kihagyni (tudom, menjek orvoshoz). Szegényke a sok használattól kezd tönkremenni, de én nem adom fel, úgyhogy majd írok egy szép levelet a Defonseca-nak, hogy küldjenek már egy pár ugyanilyen, 38-as mamuszt. :)


Ez a kép van a falamon...


És ez a kép fogad a folyosón... :)  

Ő itt Luca, a család szeme fénye, egyetlen labradorja, aki éppen durmol. :) <3 


Heti sütésem eredménye: amerikai palacsinta
Lusta háziasszony voltam, és a spájzban is ott volt már egy ideje az amerikai palacsintapor, és rámjött az "Én úgy ennék valami édességet..." lemez, ezért muszáj volt valamit csinálnom, a választásom erre esett. A Lidl-ben lehet venni amikor amerikai napokat tartanak, de a neten is sikerült jó receptet találnom, úgyhogy a továbbiakban majd nem instant port használok (amúgy nem rossz...).



Heti outfit ötlet
Szoknya + kardigán... habár egyetlen ugyanilyen darabbal sem rendelkezek, de ez tetszik :)

forrás: weheartit.com


Heti frizura ötlet
Ezt meg azért mutatom meg, mert megtetszett. Nagyon tetszik maga a fonott haj, főleg ha meg van egy picit spékelve azzal, hogy fel is tűzik. Muszáj lesz majd kipróbálnom... :)

Forrás:weheartit.com

Ti szoktatok ilyen hajas tutorialokat nézni? Hogy tetszenek a fonatok?


Heti happy :)
Lassan Karácsony, úgyhogy jöjjön egy másik karácsonyi videó, ezúttal a Marks&Spencer reklámja a szépséges Rosie Huntington-Whiteley.


"Oh, lovely shoes..."... úgy bizony :) :) Felismeritek az összes mesét benne? :)


Heti obsession
Hajni megmutatta nekem a We Heart It-ot... teljesen rákattantam. Ez egy közösségi site, gyors regisztráció után már használhatjuk is. Tele van képekkel/videókkal, amiket lehet szívlelni, majd a "festővászonból" gyűjteményeket készíteni. Inspirálódni, feltöltődni vagy egyszerűen csak gyönyörködni lehet. Figyelem: nagyon addiktív a használata! :)




A blog jobb oldalán (az általunk olvasott blogok) alatt láthatjátok, hogy milyen képeket szívlelünk. Követni is követhettek minket (www.weheartit.com/juhaszhajni és www.weheartit.com/pasztor_csilla)


Ti használjátok a We Heart It-ot? Hogy tetszenek a képek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena