2013. november 18., hétfő

Miért?

Miért olyan nehéz megtalálni a megfelelő csizmát?!
Most komolyan. Nincsenek nagy elvárásaim: ne legyen csúszós/ legyen vastag a talpa, kellően bő legyen a szára, ne legyen túl csillogós/túl szegecses. Nobuk kizárva. Lehetőleg barna vagy fekete érdekel, lapos talpú. Kezdek kiábrándulni a magas szárúból. Ha találok egy elég széles szárút, akkor valószinűleg bokánál is vastag. Csak egy egyszerű csizmát szeretnék...

Évekkel ezelőtt megvolt a tökéletes (jó, a talpa nem volt az, de sosem estem el), 2 telet bírt ki!! Barna, bővebb szárú, belebújós, meleg béléssel... A zöld-fehér D-betűs kínálatába persze nem tért vissza. Sajnos a só szétmarta. Hiába keresem a neten, sehol sincs már.

A másik pedig a sapka-sál-kesztyű téma. Miért nem árulnak a high street márkák ilyen pakkot?! De még egy rendes kínai bolt sem!
Van kesztyű-sál, és van sapka-sál. Akad persze, ahol mind a három darab kapható, de az ára *#@, vagy nincs olyan színben, amit szeretnék. Jelenleg a barna, a bézs, a fekete, esetleg a bordó vagy a fehér lenne a befutó. Nagyon tetszenek a bőr kesztyűk, meg az egyujjas kesztyűk is. Nem emlékszem viszont, hogy mennyire alkalmasak napi használatra, legutóbb általános iskolában volt egyujjas kesztyűm :)

Ezeket én oltári drámaként élem meg. Már volt olyan nap, amikor lefagyott a fülem, úgyhogy fel van adva a lecke...
Ugye másoknak is vannak ilyen problémái? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena