2014. március 7., péntek

Napi hapi #14

Hajni
Jon Hamm inkább sorozatszínész. Az A Young Doctor's Notebook című sorozatban láttam először (Daniel Radcliffe karakterének felnőtt változatát alakítja, az idősebb doktort), de szerepel a Mad Men-ben is, onnan többen ismerhetitek.
'71-es születésű, nem az én korosztályom, de jó színész szerintem, és ha egy 10-essel idősebb lennék, akár még tetszene is.
(képek: Google)
Csilla
Nem tudom, hogy meséltem-e, de szoktam nézni a Dallas új változatát (pontosabban most az új évadra várok...). Szigorúan nem a tv-ben, mert ott annyira ügyesek voltak a szerkesztők vagy nemtommik, hogy az aktuális részbe 1. bevágnak nem tudom hány reklám+előzetes duót, és 2. az előzetest meg olyan ügyesen vágják össze, hogy egyből lelövik a poént az aktuális résszel kapcsolatban.

Na de nem ez a lényeg, hanem az egyik főszereplő: Josh Henderson. Előtte egyedül a Született feleségekben láttam, de a Dallasban nagyon jól alakítja Jockey fiát, John Rosst. És nemcsak színészkedik, hanem énekel is mellette!

http://static.starity.hu/images/celebs/200x300/josh-henderson-0619.jpg, http://data3.whicdn.com/images/8989551/large.jpg, http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/06/15/282015.jpg, http://trendingfever.com/josh-henderson-previews-dallas-attractive-new-alliance-and-the-significant-spoiler-murder-mystery/82612/

 Piros pont annak, akinek feltűnik, hogy nem egyforma színű a két szeme!

Nézitek a Dallas-t, vagy talán A Young Doctor's Notebook-ot?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena