2014. április 22., kedd

Kedvenc blogok

Múltkor Hajni megmutatta nektek, hogy kiket olvas, most jöjjenek az én kedvenceim. Öt blogot választottam ki, de rajtuk kívül kb. még ötször ennyit olvasok. Ha szeretnétek ajánlani valakit, feltétlenül írjátok meg kommentben! :)

1. Mariannan
Imádom Marianna stílusát, és milyen szép képeket készít! We Heart It-on is vissza szoktak köszönni, nem véletlenül. Nemcsak outfit posztokat készít, hanem az otthonát vagy egy napját is be szokta mutatni.

http://mariannan.costume.fi/2014/04/06/life-via-iphone/


2. Szütyő blog
Netti az egyik kedvenc magyar bloggerem, imádom a Pinterest Péntek rovatát, mindig olyan jó képeket választ ki! Emellett ír körömlakkokról, kozmetikai termékekről, hajról és még több érdekességről, egyszóval mindig tud valami érdekeset és újat mutatni.

http://www.szutyoblog.hu/2014/02/instagram-team.html

3. Kifli és levendula
Ha valami DIY tippet keresek vagy ha rámtör az "énmostcsinálniakarokvalamikreatívat" érzés, biztos rákukkantok a Kifli és levendula blogra. Mindig találok valami ötletet, amit szívesen megvalósítanék én is. Hát nem cukik ezek a nyulak?

http://kiflieslevendula.blogspot.hu/

4. Five Five Fabulous
Ez a blog az új kedvencem, hasonlóan Mariannához itt is az egyszerű stílusa és a gyönyörű képek fogtak meg. A blogot, illetve a honlapot két testvér, Reem és Natalya Kanj írja, mindketten a divat területén dolgoznak, egyikőjük Londonban él, a másik testvér pedig Dubaiban. Több projektben is részt vettek, dolgoztak együtt többek között a Nike-val és Louis Vuittonnal is.

http://www.fivefivefabulous.com/about/


5. Good life (for less): a style blog
Jill blogjára totál véletlenül akadtam rá, elsősorban outfit posztokat készít. Nekem  - személy szerint - nagyon bejön ez a laza, kicsit rockos, erőlködéstől mentes stílusa.

http://goodlifeforless.blogspot.hu/p/about-me.html

Nektek ki a kedvenceitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena