2014. június 15., vasárnap

Bolondulásig....

Sziasztok!

Végre megint megjött a kedvem az olvasáshoz, elég hosszú kihagyás után. Mivel a múlt hétvége hosszú hétvége volt, végre volt időm olvasni. Nem vágytam semmi komolyra, ezért választottam Bridget Jones történetek harmadik részét, a Bolondulásig-ot. Aki még nem olvasta, annak üzenem, spoiler következik.


Bevallom őszintén sokáig nem akartam elolvasni ezt a könyvet, olvastam a sok kritikát, hogy milyen pocsék/rossz, miért kellett erről még egy bőrt lehúzni...  Nem igazán olvasásra csalogató vélemények.

Már a megjelenés előtt kiderült, hogy Mr. Darcynak annyi... hát hol marad a happy end?? Valljuk be őszintén, azért kellett hozzá a csavar, mert akkor mégis miről szólt volna a harmadik rész?


Persze, hogy arról, hogy Bridget hogyan próbál túljutni Marc Darcy halálán, illetve - egy kis baráti segítséggel - új társat találni. Két gyerek mellett persze nem megy olyan könnyen. Kipróbálj a botoxot és a Twittert, egy időre "pumává" válik, de végül minden jó, ha a vége jó :) 

Na mindegy, a lényeg: aki egy könnyed olvasmányra vágyik (a strandon), annak ajánlani tudom, elég gyors-olvasmány volt (1 nap). Az eddigi történetek sem világméretű problémák megoldásáról, illetve a létező legmagasabb szintű igazságokról szólt, egyetlen célja volt: a szórakoztatás. Annak meg tökéletesen megfelelt.



Ti olvastátok már a Bolondulásig-ot? 
Hogy tetszett?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© 2013-2014 Sok jó kis helyen blog - Minden jog fenntartva. Üzemeltető: Blogger.

© Sok jó kis helyen, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena